آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

کباب ماهی باکره وگوجه فرنگی

کباب ماهی با کره و گوجه فرنگی

 



مواد لازم

 

برای سس ریحان, گوجه فرنگی

کره نرم شده      50 گرم
ریحان تازه خرد شده       1 قاشق سوپخوری
آب لیمو       2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی      2 قاشق سوپخوری
خردل       2/1 قاشق چایخوری
شکر         1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل (از هر کدام)      مقداری

 

مواد لازم  

فیله ماهی سفید       750 گرم
نمک و فلفل (از هر کدام )      4/1 قاشق چایخوری
سس سویا      3/1 پیمانه
روغن زیتون        3/1 پیمانه...

 

طرز تهیه :

گریل را روشن نموده ماهی را پس از پاک کردن و شستن , با دستمال تمیز خشک کنید. نمک و فلفل و سس سویا را مخلوط نموده , روی ماهی بمالید . داخل ظرف کم ارتفاع و نسوزی را با روغن مایع چرب کنیدو ماهیها را در آن چیده مابقی سس را روی آن  بریزید . ماهی را زیر گریل قرار دهید تا پخته شود. سپس در بشقاب مورد نظر قرار داده و روی آن سس ریحان قرار دهید و با سالاد تازه سرو کنید

طرز تهیه سس ریحان , گوجه فرنگی:

تمام مواد را باهم مخلوط کرده داخل کاغذ مومی قرار داده تا زمان پخت در فریز بماند

با تشکر از سایت آکا ایران

کباب ماهی فیله پراز مرکبات


کباب ماهی فیله پر از مرکبات  

مواد لازم


لیمو ترش سبز و زرد(از هر کدام)              1عدد
پرتقال                                        2 عدد
فیله ماهی آزاد                                 2 عدد
آویشن تازه یا پودر آویشن           1 قاشق سوپخوری
دانه های فلفل درسته        1 قاشق سوپخوری نیمکوب
روغن زیتون                       2 قاشق سوپخوری
نمک                                   به میزان لازم

طرز تهیه :

مرکبات را از وسط دو نیم کنید. نیمی را نگه داشته و نیم دیگر را حلقه حلقه می کنیم . هر کدام از فیله های ماهی را برش طولی داده و دو قسمت کنید . سپس حلقه ای از هر یک از مرکبات را روی آن بگذارید . آویشن تازه را روی مرکبات ریخته , فیله دیگر را روی مواد گذاشته بانخ کتانی آن را می بندیم . آن مرکبات با باقیمانده رامی گیریم , با روغن و نمک مخلوط می کنیم . فیله های ماهی را به مدت یک ساعت در این سس میخوابانیم . پس از یک ساعت , فلفل ها رانیمکوب کرده و با فشار دست روی دو طرف فیله ها قرا  داده , سپس با حرارت ملایم در کباب پز بمدت 10 الی 15 دقیقه بپزید

بریانی اصفهان

بریانی اصفهان

بریانی اصفهان

گوشت و دنبه را با ۱ لیتر اب وپیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم پس از نرم شدن گوشت به ان نمک اضافه می کنیم
 گوشت و دنبه را با هم چرخ می کنیم و ...

مواد لازم 


 ▪ گوشت گوسفند بدون استخوان ۲۰۰ گرم
 ▪ دنبه ۵۰ گرم
 ▪ نعنا تازه به مقدار لازم
 ▪ پیاز خرد شده ۱ عد د
 ▪ زردچوبه ۱/۲قاشق چایخوری
 ▪ دارچین ۱ قاشق غذاخوری
 ▪ نمک وفلفل به مقدار لازم
 ▪ خلال پسته،خلال بادام به مقدار لازم
 ▪ نان سنگک -
 ▪ زعفران حل شده ۱ قاشق مرباخوری 



 طرز تهیه
 گوشت و دنبه را با ۱ لیتر اب وپیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم پس از نرم شدن گوشت به ان نمک اضافه می کنیم
 گوشت و دنبه را با هم چرخ می کنیم و اب گوشت باقیمانده را کنار میگذاریم  به گوشت چرخ کرده، فلفل و زعفران و نعنای تازه اضا فه کرده و با هم مخلوط می کنیم و دوباره چرخ می کنیم  کفگیر مخصوص بریانی را روی شعله گاز میگذاریم تا داغ شود کمی از چربی اب گوشت را کف ان می ریزیم سپس کف کفگیر را پودر دارچین وخلال بادام و خلال پسته می پاشیم وگوشت چرخ شده را توی کفگیر پهن می کنیم و کفگیر را روی حرارت می گیریم تا کف بریانی طلایی شود نان سنگک را کف سینی پهن می کنیم و اب گوشت را روی نان سنگک می ریزیم و بریانی را روی ان بر می گردانیم.
 اطراف بریانی را معمولآ با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می کنند. بریانی را با دوغ تازه نوش جان کنید.