آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آش غوره

تهیه‌ی آش غوره دو

 اش غوره هم خیلی خوشمزه است و هم تا حدودی‌ترش مزه؛  پس اگر شما هم مثل من طرفدار یک آش خوشمزه و ترش هستید دست به کار شوید.


روش تهیه‌ی آش غوره دو

 مواد اولیه :

 

 برنج و گوشت چرخ‌کرده 

  هر کدام 300 گرم

 

 عدس 

 150 گرم

 

 غوره 

  500 گرم

 

 سبزی آش

  یک و نیم کیلوگرم

 

 نعنا 

  یک قاشق سوپ‌خوری

 

 آب قلم 

  چهار پیمانه

 

 پیاز 

  دو عدد

 

 زردچوبه 

  یک قاشق مرباخوری

 

 نمک، فلفل و روغن 

  به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

* برنج شسته شده را حدود یک ساعت و عدس شسته شده را هم حدود پنج ساعت خیس می‌کنیم.

* سپس پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ می‌نماییم تا طلایی شود.

* به پیاز زردچوبه زده بعد آب قلم و برنج را اضافه کرده پس از نیم‌پز شدن برنج، عدس و سبزی آشرا می‌ریزیم تا جا بیفتد.

* پیاز دوم را رنده کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم.

*  نمک و فلفل زده گوشت را قلقلی کرده در روغن سرخ می‌نماییم و در قابلمه می‌گذاریم تا بپزد پس از پخت، داخل برنج و عدس می‌ریزیم تا با هم بجوشد.

* غوره‌ها را در آش ریخته و اجازه می‌دهیم یکی، دو جوش بزند.

* تقریباً زمان لازم برای جا افتادن آش پس از اضافه کردن غوره حدود 20 دقیقه است بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ روی آن را تزیین می‌کنیم

.

http://cooking.akairan.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.