تهیهی آش غوره دو
اش غوره هم خیلی خوشمزه است و هم تا حدودیترش مزه؛ پس اگر شما هم مثل من طرفدار یک آش خوشمزه و ترش هستید دست به کار شوید.
مواد اولیه :
برنج و گوشت چرخکرده |
هر کدام 300 گرم
|
عدس |
150 گرم
|
غوره |
500 گرم
|
سبزی آش |
یک و نیم کیلوگرم
|
نعنا |
یک قاشق سوپخوری
|
آب قلم |
چهار پیمانه
|
پیاز |
دو عدد
|
زردچوبه |
یک قاشق مرباخوری
|
نمک، فلفل و روغن |
به میزان لازم
|
طرز تهیه
* برنج شسته شده را حدود یک ساعت و عدس شسته شده را هم حدود پنج ساعت خیس میکنیم.
* سپس پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ مینماییم تا طلایی شود.
* به پیاز زردچوبه زده بعد آب قلم و برنج را اضافه کرده پس از نیمپز شدن برنج، عدس و سبزی آشرا میریزیم تا جا بیفتد.
* پیاز دوم را رنده کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم.
* نمک و فلفل زده گوشت را قلقلی کرده در روغن سرخ مینماییم و در قابلمه میگذاریم تا بپزد پس از پخت، داخل برنج و عدس میریزیم تا با هم بجوشد.
* غورهها را در آش ریخته و اجازه میدهیم یکی، دو جوش بزند.
* تقریباً زمان لازم برای جا افتادن آش پس از اضافه کردن غوره حدود 20 دقیقه است بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر
ریخته و با نعنا داغ روی آن را تزیین میکنیم
.
http://cooking.akairan.com