مواد لازم
لیمو ترش سبز و زرد(از هر
کدام)
1عدد
پرتقال
2 عدد
فیله ماهی
آزاد
2 عدد
آویشن تازه یا پودر
آویشن 1 قاشق
سوپخوری
دانه های فلفل درسته
1 قاشق سوپخوری نیمکوب
روغن
زیتون
2 قاشق سوپخوری
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه :
مرکبات را از وسط دو نیم کنید. نیمی را نگه داشته و نیم دیگر را حلقه حلقه می کنیم . هر کدام از فیله های ماهی را برش طولی داده و دو قسمت کنید . سپس حلقه ای از هر یک از مرکبات را روی آن بگذارید . آویشن تازه را روی مرکبات ریخته , فیله دیگر را روی مواد گذاشته بانخ کتانی آن را می بندیم . آن مرکبات با باقیمانده رامی گیریم , با روغن و نمک مخلوط می کنیم . فیله های ماهی را به مدت یک ساعت در این سس میخوابانیم . پس از یک ساعت , فلفل ها رانیمکوب کرده و با فشار دست روی دو طرف فیله ها قرا داده , سپس با حرارت ملایم در کباب پز بمدت 10 الی 15 دقیقه بپزید