آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

کباب ماهی فیله پراز مرکبات


کباب ماهی فیله پر از مرکبات  

مواد لازم


لیمو ترش سبز و زرد(از هر کدام)              1عدد
پرتقال                                        2 عدد
فیله ماهی آزاد                                 2 عدد
آویشن تازه یا پودر آویشن           1 قاشق سوپخوری
دانه های فلفل درسته        1 قاشق سوپخوری نیمکوب
روغن زیتون                       2 قاشق سوپخوری
نمک                                   به میزان لازم

طرز تهیه :

مرکبات را از وسط دو نیم کنید. نیمی را نگه داشته و نیم دیگر را حلقه حلقه می کنیم . هر کدام از فیله های ماهی را برش طولی داده و دو قسمت کنید . سپس حلقه ای از هر یک از مرکبات را روی آن بگذارید . آویشن تازه را روی مرکبات ریخته , فیله دیگر را روی مواد گذاشته بانخ کتانی آن را می بندیم . آن مرکبات با باقیمانده رامی گیریم , با روغن و نمک مخلوط می کنیم . فیله های ماهی را به مدت یک ساعت در این سس میخوابانیم . پس از یک ساعت , فلفل ها رانیمکوب کرده و با فشار دست روی دو طرف فیله ها قرا  داده , سپس با حرارت ملایم در کباب پز بمدت 10 الی 15 دقیقه بپزید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.