آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آش ترخینه دوغ اراک


طرز تهیه آش ترخینه دوغ

  توضیحات:

آش

ترخینه دوغ یکی از غذاهای محلی شهر اراک است ترخینه دوغ را میتوانید از فروشگاها تهیه کنید . ترخینه در واقع گندم پخته شده با دوغ می باشد. این آش بسیار لذیذ و مقوی می باشد و تهیه آن بسیار ساده است.

مواد لازم

ترخینه دوغ=چهار پیمانه    پیاز=یک عدد بزرگ      روغن=کمی برای سرخ کردن پیاز     سبزی اش=نیم کیلو   عدس=دو پیمانه    نمک, زرد چوبه ,فلفل سیاه=به میزان لازم    کشک=به میزان لازم      نعنا و سیر داغ=در صورت تمایل      قرقروت=کمی   

طرزتهیه:عدس را جداگانه میپزیم و کنار میگذاریم . ترخینه را در ظرفی جداگانه ریخته و رویش آب سرد میریزیم تا دانه های بهم چسبیده از هم جدا شوند. در قابلمه ایی که برای طبخ آش در نظر گرفتیم پیاز را خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. کمی زرد چوبه به آن اضافه می کنیم .ترخینه را همراه با آب و سبزی  آش و نمک و فلفک به پیاز داغ اضافه می کنیم .شعله را ملایم می کنیم تا سبزی آش جا بییفتد.سپس عدس پخته شده و قرقروت را اضافه می کنیم و میگذاریم آش جا بییفتد. در انتها کمی کشک به آش اضافه می کنیم . در هنگام سرو کردن میتواند روی آش را با پیاز داغ ,نعنا داغ, سیر داغ و کشک تزیین کنید.

 

http://cooking.akairan.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.