مواد لازم:
دوغ 3لیتر
آب 1لیتر
برگ و ساقه ی چغندر سفید
باقلا خشک یا تازه
گشنیز نعناع
برنج نیم دانه 2 پیمانه
سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
****
دستور تهیه:
ابتدا باقلا خشک بعد از آنکه خیس داده شد جداگانه می پزیم. برگ وساقه چغندر رابعد ازتمیز کردن خرد می کنیم و 5 دقیقه روی شعله می گذاریم تا بجوشد ونیم پز شود.
دوغ و آب را با هم مخلوط کرده و برنج را که ازقبل خیس داده بودیم به دوغ اضافه می کنیم .بعد چغندر را به همراه سبزیجات معطر به آن می افزائیم.
دوغ را به همراه مواد اضافه شده روی شعله اجاق گاز قرار می دهیم وآنقدر بهم می زنیم تا به جوش بیاید.
نمک ، فلفل، سیر و باقلای پخته شده را اضافه می کنیم وشعله را کم می کنیم تا آش جا بیفتد. البته می توان سبزیجات را بعد ازجوش آمدن دوغ به آش اضافه کرد.
http://www.howra.ir