آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آش آلو قرمز


آش آلو قرمز




مواد لازم :

 سبزی آش

 یک کیلوگرم

 گوشت چرخ کرده

 300 گرم

 آلو قرمز

 500 گرم

 پیاز متوسط

 چهار عدد

 لوبیا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج

هرکدام یک پیمانه

نعنا خشک

دوقاشق سوپخوری

نمک، فلفل و روغن

 به میزان لازم


طرز تهیه :
دو عدد از پیازها را پس از خرد کردن داخل قابلمه‌ای به همراه روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. نمک و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابه‌ای دو عدد پیاز باقی مانده را خلال کرده و به همراه مقداری روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.پس از طلایی شدن نعنا خشک را افزوده و دو دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم.

 مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین کنار می‌گذاریم. لوبیا را که از 24 ساعت قبل خیس کرده‌ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می‌کنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را که از یک ساعت قبل خیسانده‌ایم به آن افزوده و صبر می‌کنیم تا حبوبات نیم‌پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می‌افزاییم و حرارت را کم می‌کنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.


این آش در فصل سرما می‌تواند یکی از خوشمزه‌ترین آش‌ها باشد به شرطی که تا آلو قرمز در بازار هست آن را تهیه، هسته‌اش را جدا و در فریزر نگهداری کنید و در فصل سرد سال از آن استفاده نمایید.
http://www.beytoote.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.