مواد لازم برای
اسفناج 2 کیلو گرم
نخود 120 گرم
لوبیا سفید 120 گرم
عدس 120 گرم
باقلا 120 گرم
پیاز 5 عدد
گندم 250 گرم
روغن 200 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
روش تهیه :این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آش ها فرق دارد. نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلا خیس شده و کاملا پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد می نمائیم و با روغن سرخ می کنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه بآن میزنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد و مرتب آنرا بهم میزنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج راتمیز کرده درشت خرد میکنیم و داخل آش می ریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد
آش را میکشیم و روی آنرا کمی پیاز سرخ کرده و نعناع میدهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است 2 قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بهم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست
http://cooking.akairan.com