آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

ماهی آزاد کبابی

ماهی آزاد کبابی

مواد لازم برای

آب لیمو ترش تازه       1 عدد
روغن زیتون      3 قاشق سوپخوری
پیازچه و شبت خرد شده      3 قاشق سوپخوری
زعفران (ساییده حل شده در آب جوش)       2/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل      به میزان لازم
ماهی آزاد برش داده       4 تکه

طرز تهیه :

آب لیمو, روغن زیتون, پیازچه و شبت , زعفران , نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط نمایید . برشهای ماهی را در سس تهیه شده بخوابانید و بمدت 2 ساعت در یخچال قرار داده , سپس گریل را روشن کنید . ماهیها را مطابق شکل روی سینی فر قرار دهید. فاصله شعله گریل تا سینی حدود 10 سانتی متر باشد . پس از 6 الی 7 دقیقه ماهی را برگرکنید تا طرف دیگر هم برشته شود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.