آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

کباب بختیاری حلزونی

 طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی

طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی

کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود. برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد.

مواد لازم

فیله مرغ

5 عدد

* نمک و فلفل به مقدار لازم

* زعفران 2/1 قاشق چایخوری

* پیاز کوچک خلال شده 1 عدد

* روغن زیتون یا مایع 3 قاشق سوپخوری

* سیخ کباب چوبی یا فلزی

* فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند 5 عدد

* نمک و فلفل به مقدار لازم

* زعفران 2/1 قاشق چایخوری

* ماست 1 قاشق سوپخوری

* پیاز کوچک خلال شده 1 عدد

* روغن زیتون یا مایع 3 قاشق سوپخوری

* سیخ کباب چوبی یا فلزی

طرز تهیه :

ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.