مواد لازم برای
برای چهار نفر
فیله ماهی 1 کیلوگرم
دنبه گوسفند 250 گرم
پیاز خلال شده 500گرم
زعفران دم شده یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
ماهی فیله شده را به طول 6 cm و قطر cm 3 برش بزنید. پیاز، زعفران، نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. دنبه ها را به یک اندازه برش زده و به مدت 2ساعت در این سس بخیسانید. بعد قطعات ماهی و دنبه را یک در میان به سیخ کشیده و این کار را تکرار کنید تا سیخ پر شود. سیخ را روی تخته آشپز خانه قرار دهید و با بیف تک کوب کمی ماهی و دنبه را بکوبید . سپس روی آتش منقل قرار دهید تا دو طرف آن کباب شود. این کباب را همراه چلو و گوجه کباب شده سرو کنید