آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

کباب بره


کباب بره

جعفری و ریحان و آویشن و روغن زیتون و نمک و فلفل رو بریزین تو خرد کن و خرد کنین . بادام را هم جداگانه خرد کنید خیلی زیر نکنید که زیر دندان ....

 



مواد لازم

قارچ


برگ جعفری و ریحان
آویشن
نمک و فلفل
روغن زیتون
بادام پوست گرفته

طرز تهیه:
جعفری و ریحان و آویشن و روغن زیتون و نمک و فلفل رو بریزین تو خرد کن و خرد کنین . بادام را هم جداگانه خرد کنید خیلی زیر نکنید که زیر دندان مشخص باشد. تمام مواد را با هم مخلوط کنید. گوشت را مانند شکل به قطعات مساوی تقسیم کنید و در جهت دنده ها برش بدهید. بعد گوشت را حدود نیم ساعت در مواد بخوابانید. بهتر است ظرف را در یخچال بگذارید. در این فاصله

قارچ ها را روی کباب پز کباب کنید. بعد گوشت ها را باربیکیو ( کباب) کنید. کنار آن جعفری و ریحان بگذارید


http://cooking.akairan.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.