آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

کباب گوشت و کنجد

کباب گوشت و کنجد

 


مواد لازم کباب گوشت و کنجد :

 کنجد خام

 ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم)

سویاسس

 ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)

 شکر

 ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)

 سرکه یا آب لیموترش

 ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)

 روغن زیتون

۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر)

نمک و فلفل

به مقدار لازم

سیر (کوبیده)

۲ حبه (۱۰ گرم)

فیله گوشت گوساله

۶۰۰ گرم

کلم سفید و قرمز(خردشده)

۴۰۰ گرم

پیازچه(خردشده)

۶ عدد (۴۸ گرم)

تربچه(خردشده)

۴ عدد (۲۰ گرم)


روش تهیه کباب گوشت و کنجد:


کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.

جایگزین کباب گوشت و کنجد:

به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.

                                                                                                            http://cooking.akairan.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.