آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

آشپزخونه

زکات علم نشر آن است

دنده کباب کردستان


دنده کباب کردستان



مواد لازم برای 4 نفر :
دنده ی گوسفندی: یک کیلوگرم
پیاز: 2 عدد ، ریز خرد شده
سیر: یک حبه ، پوست کنده
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
سماق: یک و نیم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپخوری
روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای دورچین :
نان داغ: به مقدار نیاز
پیاز: به مقدار نیاز ، حلقه شده
جعفری: به مقدار نیاز ، ساطوری
لیموترش تازه: به مقدار نیاز
گوجه فرنگی: به مقدار نیاز، کبابی

 


 

طرز تهیه
دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید. پیاز را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید . سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمتهای گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود . کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.
نکته
این دستور 20 گرم کربوهیدرات ، 85 گرم پروتئین ، 150 گرم چربی و 1770 کیلو کالری انرژی دارد.
منبع:نشریه هنر آشپزی شماره62

www.rasekhoon.net

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.